21 d’abril 2006

Cor Vs Raó

El cor i la raó sovint entren en conflictes.Donc bé, ara mateix, el cor diu una cosa, la raó en diu una altra, i constanment, a cada mil.léssima de nanosegon els sento debatre.És una cosa realment esgotadora això de que no es possin d’acord. I enrere, en segon terme, està el meu subconscient (o no tant subconscient), que no te ni idea de que fer quant aquestes dues parts del meu mateix ser diuen coses totalment oposades.Pregunta retórica: ¿¿ Perquè dimonis no es poden posar d’acord per una vegada a la vida!!!???Suposo que com diu la meva tant apreciada profesora de filosofia (i algú ho va dir abans) : “El corazón tiene razones que la razón no entiende”.Enfí, si algú em veu pel carrer, siusplau, tireu-me un test al cap a veure si així, com a mínim el cor ,que és el que fa més mal, deixa de fer-me la vida imposible.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Cor... rao... A vegades es imposib
le que es possin d'acord... i a veg
ades hi ha que renunciar a una d'el
les fins que amb el temps sembla qu
e es tornen a posar d'acord... No
ets la unica que sent aixo... Dins
meu tmb hi ha coses que semblan no
ficarse dacord...

Anònim ha dit...

suposu q solen pasar akestes coses
, q el cor et diu una cosa i el cap
una altra.. pro crec q no es q sag
in de posar dacord.. pq mai u faran
, sino q as de triar tu a ki ferli
cas... i avegades val la pensa segu
ir el cor.. i avegades et pot sorti
r car... un fort peto makiiisiima
a!! ja vuras com daki res sobriran
totes les flores del mon

Anònim ha dit...

Ya... Sé pel que estàs passant perque jo estic igual... Però si vols que et doni un consell... No facis res, deixa que el temps ho calli tot però no facis res perque segur que si fas cas a un pensaràs que t'has equivocat, i viceversa. I serà molt pitjor per tu. Així que quieta i continuar mirant endavant. Home tant com un test... Què tal si anèssim pel carrer i abans de tirar-te alguna cosa et donessin una abraçada?... Crec que ens seria menys estrany el test que l'abraçada. És trist, oi?

Anònim ha dit...

Continuo pensant que si encara l'e
stimes hauries de fer tot el possib
le per estar amb ella. La rao canvi
a... Pero el cor es dificil de fer-
lo canviar. Potser ella també t'estima pero pel q sigui esta dubtan i ho esta pasan malamen. Si de veritat creus que mereix la pena, no et quedis amb els braços creuats veient com se'n va la persona que vols per tu! Ella pot estar igual de malament que tu! Pensau be!!! Anims!!!!

Anònim ha dit...

El cor i la raó, ai! La raó i el cor!ai! Ai, ai, ai... com pot l'emotivitat conviure amb el cervell gelat i kalkulador de merde...

Anònim ha dit...

"La razón puede advertirnos sobre lo que conviene evitar; sólo el corazón nos dice lo que es preciso hacer." Joseph Joubert