20 de novembre 2006

Felicitats


De petits guixavem la taula de la iaia per sota, i encara no ho sap. Es secret de cosins. Feiem els aniversaris tots junts, i els carnavals, i els nadals...Anavem tots dos a Karate per la tarda, ben vestits. Vam començar a estiuejar junts. Dies i dies de fer cabanes al mig de la muntanya, de jugar a cartes i barallar-nos per la tassa de color blau. Nits de xerrada quan no podiem dormir perquè era mol d'hora. De fer-nos els adormits quan algú venia, i obrir el llum per llegir una mica més.Conviure junts i llevar-nos cada matí per anar a classe. Arribar i posar la taula tots dos, els petits. I desparar-la. Fer totes les táctiques posibles per no haver de fer-ho. Mil hores al terrat jugant a basquet amb la veïna, o a guerra d'aigua amb la manguera. La tristesa de l'adeu que tard o d'hora havia d'arribar. El somriure el primer dia de classe perquè hi anavem junts. El procés de tornar a tenir contacte. I la complicitat que s'ha establert en certs àmbits.Espero seguir veient cada aniversari de la teva vida tan a prop o més que ara.

....Per molts anys!!!!!!!!!! ...... :) T'estimo.

Foto: Ich i Words de ben petits difressats al carnaval. ^^

4 comentaris:

Anònim ha dit...

xD jajajaja que bo! ^^ Felicitat
s noi!!!!

Anònim ha dit...

Feicidades y por muchos más!!!!

Anònim ha dit...

juuuuuuuuuuuu!!! quina iLuuuu!! To
ts aquests moments han passat pel eu cap mentre llegia i molts més, tants que no cabrien en un post, igual o més meravellosos que els que has dit i que sempre guardaré, perquè també m'agrada tornar a estar junts i vull poder veure't en els meus aniversaris i en els teus, per tot el que queda. Perquè jo també t'estimo... PD: Ho he llegit en moment massa sensible... :)

Anònim ha dit...

Per Molts Anys¡¡ trasto et desitjo que hagis passat un dia especial (encara que sigui dilluns) però sobretot que assoleixis aconseguir la teves metes i els teus desitjos. I que la complicitat, les experiències viscudes amb la teva cosina no es perdin i que es mantinguin al llarg dels anys perquè a part del vincle familiar, sempre hi ha una cosa que és molt millor i que cadascun pot triar que és ...L'AMISTAT, No heu d'permetre Ich i Words que el temps hos allunyi de les vostres vides, es algu molt maco el que teniu. (Words se't ha oblidat les baralles que teniau però sempre amb l'encant que als 2 minuts ja tornaveu a estar junts) Trasto ja et que queda menys per als 18 anys, però encara i aixi no deixis de viure el moment i aprofitarlo ...CARPE DIEM PETONS LA MUM (LA TIETA) (quina cara de trasto tens ..i ho eras en aquesta foto)