14 de maig 2006

Un abans i un després

No us heu trobat mai en una situació , en que arriba un dia que us aixequeu,penseu, i us adoneu que la vostra vida a fet un tomb , i que hi ha hagut un moment que marca un abans i un després? Dons això , avui és un dia d'aquells ( bé no m'he aixecat, principalment perquè encara no he anat a dormir...xD) però acabo d'arribar i m'he ne adonat d'això.Han sigut tant importants algunes persones...el seu suport...l'etorn...tot.Tot més igual, paso de mals rotllos , ja pasará, perquè AVUI puc dir que estic feliç i no deixaré que NINGÚ, i repeteixo NINGÚ, fagi que se'n vagi aquest estat en el que estic. Principalment perquè hem de viure i deixar viure al altres, i tothom mereix ser feliç.Ha sigut una setmana fantàstica, esgotadora i caòtica...però genial.I com l'inspiració està ves a saber a on...lògicament, doncs bona nit a tothom (o bon dia), i que tingueu un feliç dia.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Ooooh, jo també vull anar-me'n a dormir tan tard i pensant d'aquesta manera!!! ¬¬ si és que m'estic fent gran :) Me n'alegro que estiguis així de feliç! =) Salut, son i somnis!

Anònim ha dit...

Nàdia? Ets tu? (Dios! Qué pregunta con más fundamento!). Sóc la Noe (jejeje) :) Si em vols agregar és a: irishspirit13@hot... bla bla bla! :) :) :) Jijiji...Bon dia maca! Petons :P!

Anònim ha dit...

Quina intriga, quin és aquest fenòmen tan especial que t'ha marcat tant? XD Quina enveja, jo també en vull tenir un d'aquests que trenqui amb tot! ;) Quina alegria, que t'hagi passat això em fa realment molt feliç! :) I... Quina pocavergonya! Has arribat a les 7? O_O XD Un petonet maca PD: Suda de comentaris fora de lloc, esborra'ls i com si res hagués passat! ;)

Anònim ha dit...

Abans de tot felicitar-te per aque
st blog , on encara que fa dies que
llegeixo no trovaba el moment de e
scriure ,m'agrada observar ,llegir
i veure el comportament dels sers humans. És un lloc on hi ha sentiment ,sinceritat i moltes veritats i realitats de la vida i on és respira una armonia i una pau que mes d'un la desitjes. Encara i aixi hi llegit comentaris malintencionats i has estat seguint la teva linia i les teves conviccions el qual demostra el inteligent que ets i saber diferenciar el que val la pena i el que no. M'alegro que tot aixi canviat i que aquest tomb que ta donat la vida segueixi i és mantingui sempre i quan siguis feliç i no deixis que ningu t'ho espatlli. NO CAMBIIS :)

Anònim ha dit...

Taku lo teu és una mica desconcertan si em permets que ho comenti , amb tot els meus respectes em fa riure llegir aquest comentari despres d'haver llegit alguns fora de llocs. Crec que words sempre a sigut una persona madura i conscient de la seva realitat i aixi ho demostra ,el tema d'evoluciona no ser si ets conscient que l'ésser humans ho fem amb el dia dia i mai és deixa d'aprendre . Crec que com a persona i fixat be dic persona i no ser huma i t'explico perque ... la paraula "persona" prove del teatre de la antiga grecia i vol dir "mascara", penso que aixo et pot ajudar a madurar i a ser conscient del que és correcte i del que no , evoluciona i madura perque vida nomes hi ha una i es te que que gaudir i no amargar a ningu , ni amargar-se ser responsable dels actes que és fan en el dia a dia i sembla que tu i un altre persona estigueu molt avorrides de la vida o no soporteu el benestar i la felicitat del essers humans que valen la pena Saps allo de VIU I DEIXA VIURE¡¡ , desitjo que el meu comentari te hagi ajudat

Anònim ha dit...

Ich , el fenomen és ser un mateix , viure la vida tal i com et be , revelar-se amb el que no s'aquesta conforme i buscar-se un la seva pròpia felicitat i tranquilitat diguin el que diguin o pensin el que pensin . Segur que si t'ho proposas ,tambe ho aconseguiras i segurament la vida fara aquest tomb . I segur que tens mes gent al voltant que et pot entendre del que t'imagines. ANIMS I CAP ENDAVANT :)

Anònim ha dit...

Me n'alegro que estiguis tan feliç!!!!

Anònim ha dit...

Todos creen que tener talento es cuestión de suerte; nadie piensa que la suerte puede ser cuestión de talento. Los buenos amigos si los sabes buscar los encuentras. Nunca te conformes con lo que tienes, evoluciona para mejorar tu nivel de vida; tus amigos, tu alrededor,... No permitas que nadie amargue tu existencia; primero porque es tuya, y segundo, porque si tienes dos dedos de frente no lo permitirás. ¿Nunca os habéis sentido desplazados dentro de este incierto mundo? ¡Extraña sensación! ¿Qué es la vida, el amor, la amistad, los sentimientos,... tiene algo sentido en esta vida? ¡Cruel vida! Si seguimos en ella por algo será me pregunto todas las noches.

Anònim ha dit...

La verdad es que en la vida de las personas hay muchos antes y después, cada uno mas importante que otro. Pero lo importante de esos cambios es que sepas que son mas importante para ti que para otra persona y que es tu vida; asi que no permitas ,ni dejes que nadie te trate de hacer daño por que tu lo vales!!! Yo te conozco muy bien y se que vales tu peso en oro, y se muy bien que eres un diamante con un brillo expectacular asi que no hagas caso a los actos incoherentes de unas vulgares que no saben lo que quieren ni lo que son!!! Asi que mi lapin se feliz como una perdiz!!! Te felicito por ese nuevo triunfo sentimenta!!! kiss

Anònim ha dit...

estic d'acord amb tu, de vegades e
ns pensem que res no canvia i, quan
dones un cop d'ull enrere t'adones
que hi ha moltes coses que van can
viant

Anònim ha dit...

:) No puc dir gaire res més, pero es com si t'estigués mirant i ja pots gairebé saber el que penso i el que faré ara (posar una cara divertida) i el que faré després (tu pots imaginar :)). Maca! (x100) (es que escriure-ho cent cops és un pal, jejeje) Bona nit, petons!