11 de desembre 2006

Pont

He estat de ponttttt!! siii al final vaig aconseguir marxar! Vaig anar a un camping perdut enmig dels boscos de la garrotxa on només hi havien 2 passadissos i no hi havia res! Lo millor esque quan ja teniem el camping reservat i tot ens adonem que no tenim ni tenda ni sacs per acampar ni ná de ná xDD! Corrents a casa la iaia que deia que tenia "2 bultos" aviam si allò eren sacs...i si. Per fi marxem a la aventura sense saber on coi estava allò i en mans d'un GPS mig tocat que et deia "gire a la izquierda" ( i a l'esquerra no hi havia res...¬¬') i vinga a donar voltes i voltes al mateix lloc per culpa de l'aparell!! Al arribar no sabiem com es muntava la tenda perquè ni tan sols l'haviem obert per veure si s'aguantava dreta... i vinga a pensar com posar els palets...xD I de cop PUM!! es posa a ploure i corrents cap al cotxe...! I ara que fem?? es fa de nit i no tenim llum i no podem sortir...doncs cap a Banyoles en busca d'un parxís i una llanterna! xDD I tota la tarda ficats al coxe jugant i fent el pallaso (amb la calefacció..menys mal.) Més tard cap al llit ( "a la coché" que en diu la iaia) i tapats amb sac, nordic i a sobre d'un matalas infable xD. El pitjor va ser aguantar les ganes d'anar al wc tota la nit per no baixar amb pijama i congelar-se viu en el camí a la matinada, i per suposat posar-se els texans amb semiestalactites penjant per sortir!! Un cop vestits i amb la pell blava del fred vam visitar Besalú! Quin fart a buscar una especie de "mirador" per després no arribar-hi...xD I a la tarda a muntar a cavall!! o sisihhhhhh!! quin mal de cul que tinc!!! Però quina passejada al vespre quan es pon el sol més maca que vam fer i quin fart de riure només de veure al J. a sobre al cavall per darrera mig ballant i botant dun cantó a l'altre xDD que per cert tenia un cavall que es deia Spring i encara no ho entenc perquè aquell animal no s'havia fotut un spring en sa vida segur! quin garbo que portava el bitxo!. I al dia seguenttttt tornada i altre cop mil voltes a la mateixa rotonda per culpa del GPS xD. I això es tot. Gràcies per la bona companyia i pels somriures que m'has fet treure.He tornat descansada, amb aire de muntanya, idees més clares i ganes de fer, o almenys intentar-ho.

[[ un paso adelante...y otro para atrás...]]

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Això és un PONT ACTIU... xD! Me n'alegro que anés bé :P... El color blau pel fred... Jajajaja xD molt bo, sí, sí, sí! xD

Anònim ha dit...

Joer, puto blocat. xD en fi, que
el blau pel fred és el millor del món. Sobre tot la sensació de que no podràs moure mai més les mans i que sembles inútil perquè no pots agafar re, i fa mal i ooooooh és un moment sadomassoquista que m'encanta xD jajajajajajaja Me n'alegro que anés bé! ^^! (però hi va haver botellon?, yoenmilinea)

Anònim ha dit...

Uee! així va anar bé doncs! ^^ Me n'alegro molt. El meu pont de iaio inactiu també ha sigut molt saludable. xD

Anònim ha dit...

Solo una cosa, GRACIAS. BAI MUSU

Anònim ha dit...

Apaqui ... quant de moviment, mora
leja: no utilitzis un gps, segueix
el vol de les orenetes :D!

Anònim ha dit...

GPS... Millor els mapes de tota la
vida!Però així tampoc t'avorreixes xD

Words ha dit...

*Abril, que t'encanta?? xDD visca el blau! :P I no,tot això sense botellón!!quines preguntes...si ja no recordo ni que és...:P *Ich, ja t'imagino ent punt de creu a la vora de la llar de foc...ejem...i....ejem...harry potter!! jijij (q cabrona soc oi? xD) * J, a ti :) * Xavi, em sembla que les orenetes allà devien estar totes al llit mortes de fred, perquè no n'he vis gaires i els pocs animals voladors que he vist donaven voltes igual que nosaltres :p * Gudulina, jajaja sens olidava la tenda...imagina't si ens haguessim d'enrecordar d'agafar un mapa xD

Anònim ha dit...

Veig que t'ho vas passar molt bé! M'han dit que Besalú és ben maco... Potser que algun dia hauré de comprovar-ho jo mateixa... Un petonet maca ;)