29 de novembre 2006

Olvídate de mí


My eteneral sunshine of spotless mind / Olvidate de mí

Es una de mis peliculas favoritas. Debe ser porque me identifico con ella. Cada vez que tiene un disgusto o algo le genera un problema se cambia de color su pelo. Creo que soy algo parecida a ella, porque aparte de ser neuroticas también tiendo a hacer eso en situaciones similares. La última vez me corté la melena y me quité el rubio. Esta vez de momento el pelo sigue igual, me gusta el rumbo que esta tomando, aunque se que acabaré cambiandolo. A pesar de que tengo el pelo igual no lo puedo evitar, para cerrar etapas de mi vida necesito mirarme al espejo y ver a otra persona, no ver a esa persona que estubo con otra tal persona y conoce todo, cada detalle, hasta cada una de sus pecas. Así que me hize un pircing, así, sin más. Lo decidí de un dia para otro. Creo que ahora estoy más agusto porque se que ella ni lo ha visto y es lo uúnico de mi que no fue suyo, lo único.

Edito per dir que : Si! acabo de venir de la peluqueria, y me he cambiado el color del pelo totalmente, estoy como una cabra! pero me gustah! XD Llástima que no portés la xapa de l'orgull, perquè el perruquer no parava de tirar-me els trastos xDD

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs a mi la Kate Winslet m'encanta, és una actriu q em transmet molt. Aquesta peli no l'he vista, s'em va passar i fins ara .

Words ha dit...

*Ich, jajaj tan com passions...deixem que ho dubti. Em veurás un dia d'aquets no et preocupis que fliparas xD

*Gudulina, oix a mi aquesta dona tb mencanta, posi el que es posi li queda be, i a la peli...uf esque fa un paper geniial i a sobre tots els colors q es va posant al cabell li quedan de conya!m'emociono...jaja petonsssss!!

Anònim ha dit...

ei!! si q estas com una cabra si!
pero els impolsos molen i si et ked
en be i et sents orgullosa dells en
cara millor!! i... encara q no ta
gradin els homes... per un rollo no
crec q sigui important el sexe no?
? ajajjaa potser tagues animat i to
t!! un peto ia veure si veig la p
eli!muaakss

Words ha dit...

*Xai, xDDD home a mi m'agrada, enc
ara que com estava abans també m'agradava, visca la indecisió!! I home,si que importa si, deixa'm de rollus que ja n'he sortit escarmentada, i d'aquell perruquer no en treuriem res de profit xDD només si li tallem alguna cosa i el maquillem...xD :p Petons i merci per tot makisima!

Anònim ha dit...

de vegades, canviar el nostre look
és una bona teràpia en moments difícils

Anònim ha dit...

Ok..tremenda! nunca dejes de hacer
locuras..la vida tiene que tener m
omentos de alegria ...Noc_