07 de febrer 2007

Antes del amanecer



Antes del amanecer

L'altre dia vai veure aquesta peli i em va impressionar. No es que sigui rica en escenes ni esdeveniments, sino que la trobo rica en diàleg i una manera de succeir tot força original. Resumint, em vaig enamorar de la peli, us la recomano.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

doncs per si t'ha agradat! És molt bona, hi ha una segona part, antes de que anochezca o algo aixi!

Cristina S ha dit...

Aquesta peli me la va recomenar una amiga i encara no l'he vist. Em fa por q sigui massa "rosa".

Anònim ha dit...

Sí? :) Per cert, aqeusta peli em va encantar a mi també...

Alguien cualquiera ha dit...

Gudulina, de rosa res de res. Jo no la vaig trobar gens pastelosa. És més, crec que la idea de relació que es desenvolupa entre els dos personatges és força aproximada a la realitat. La segona part es diu "Antes del atardecer", no tan amena com la primera, però té un final més esperançador. Bé, a les dues pel·lícules el final és una mica "sobtat".

words, si et mola aquesta mena d'històries prova amb la trilogia de Tres Colores, de Krysztof Kieslowski si encara no les has vist. Tenen una profunditat sentimental prou semblant.

Abril Plank ha dit...

No tinc ni idea si l'he vist o no... Però totes les pelis que són del pal sentimental buf ha de venir-me l'època sentimental, sinó no hi guanyo re i em cago en ella fins el final... :S xDD

Anònim ha dit...

No la he visto pero ya que lo dices tú! Pues habra que verla!
Kisses

Words ha dit...

*emma, merciii ja la buscaré! ^^

*Gudulina, si mes no jo no l'he trobat massa rosa, ja dic que jo soc de les romàniques però el que m'ha agrada d'aquesta no es precisament axo.

*Rinxolets, prenc nota! ;)

* Abril plank, el dialeg dona que pensar.

*apolo, :P